Opslag & NAS
Category : Producten

Een term die wordt gebruikt om te verwijzen naar opslagapparaten die verbinding maken met een netwerk en bestandstoegangsservices bieden aan computersystemen. Deze apparaten bestaan ​​doorgaans uit een engine die de bestandsservices implementeert, en een of meer apparaten waarop gegevens worden opgeslagen.

NAS-systemen zijn populair bij grote ondernemingen en kleine bedrijven in veel industrieën als effectieve, schaalbare en goedkope opslagoplossingen. Ze kunnen worden gebruikt ter ondersteuning van e-mailsystemen, boekhoudkundige databases, salarisadministratie, video-opname en -bewerking, gegevensregistratie, bedrijfsanalyses en meer; een breed scala aan andere bedrijfstoepassingen wordt ondersteund door NAS-systemen.

Gezien de flexibiliteit en populariteit van NAS-systemen bieden de meeste cloudproviders NAS-services aan; dat maakt het mogelijk om NAS-opslagsystemen en cloudservices in een bedrijf te combineren, waardoor de kosten, beheerinspanningen en prestaties kunnen worden geoptimaliseerd en het bedrijf volledige controle krijgt over locatie en beveiliging.

Enkele van de voordelen van NAS zijn:

Doordat wij niet merkgebonden zijn kunnen wij u neutraal en objectief adviseren en zo kunnen wij de juiste oplossing voor u vinden. Ook kunnen wij het beheer en onderhoud voor u voorzien.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.