Klanten

Een greep uit onze klanten:

Fiber to home .nl
DataCare Nederland BV gaat onder de naam FiberToTheHome.nl in de buitengebieden de bewoners aansluiten op het nieuwe glasvezel netwerk. Ook verzorgen wij de glasvezel aansluitingen van KPNNetwerk.nl
website

VWT
VolkerWessels is een toonaangevende, internationale bouwonderneming die werkt volgens het ‘think global, act local’ principe. VolkerWessels is actief in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Noord-Amerika en Duitsland en heeft in totaal meer dan 130 lokale werkmaatschappijen.
website

Spie
SPIE Nederland is een dochteronderneming van de SPIE Groep, dé onafhankelijke Europese leider in multitechnische dienstverlening op de gebieden van energie en communicatie. SPIE Nederland begeleidt haar klanten in het ontwerp, de uitvoering, de exploitatie en het onderhoud van netwerksystemen en energie-, infrastructurele-, industriële- en gebouwinstallaties. SPIE Nederland behoort tot de top 3 van technische dienstverleners in Nederland.
website

Mindconstruct
At MIND|CONSTRUCT we apply science, technology, and our unparalleled knowledge and experience in the research and development of real Artificial General Intelligence (AGI) to the pursuit of building a better world for everyone.
website

Eu-Rotating b.v.
EU Rotating BV is uw onafhankelijke specialist op het gebied van onderhoud, reparatie en revisie van alle merken Rotating Equipment onshore. Wij staan voor de beste service en ondersteuning van uw rotating equipment en zijn 24/7 flexibel inzetbaar.
website

Print article